Gizlilik beyanı

Son güncelleme: 10 Ocak 2018

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Resq Life kişisel verilerinizi Genel Veri Koruma Düzenlemesi ve gizlilikle ilgili diğer ilgili düzenlemelerle uyumlu olarak işler. Bu gizlilik beyanı Resq Life'ın sizden hangi kişisel bilgileri topladığını ve bunların nasıl kullanıldığını açıklar.

İrtibat bilgilerimiz:

Resq Life B.V.
Parkstraat 83
2514 JG Lahey, Hollanda
Telefon: +31 (0) 703 538 154
E-posta: info@resq.life

Toplanan kişisel veriler

Resq Life'da bizler hizmetlerimizi sunabilmek üzere verilerinizi www.resq.life web sitesi ve Google ve Apple uygulama mağazalarından indirebileceğiniz Resq.life uygulaması yoluyla toplarız.

Hizmetlerimizi kullanırsanız hakkınızda şu kişisel verileri işleyeceğiz:

  • Tarafımızca oluşturulan bir kullanıcı adından ve tarafınızca oluşturulan bir şifreden oluşan oturum açma verileri.
  • Cihaz ve kullanım verileri.
  • Konum verileri.

Aşağıdaki kişisel veriler ancak girmeyi tercih ederseniz işlenecektir:

  • Tarafınızca girilen, sağlığınızla ilgili veriler.
  • Bir şey satın aldığınızda hesap numarası ve kredi kartı numarası gibi işleme için gerekli ödeme bilgileri.
  • Doğum tarihi, cinsiyet, ülke ve tercih edilen dil gibi demografik veriler.
  • Pratisyeniniz veya acil bir durumda irtibat kurulabilecek diğer kişiler gibi üçüncü taraflardan veriler.
  • Şifrenizi sıfırlamak için e-posta adresiniz.

Sadece tarafınızca girilen sağlık bilgilerini ve sadece sizin izninizle işleriz. Uygulama veya web sitesinde sağlık verilerinizi girerek bize bu sağlık verilerini işleme izni veriyorsunuz. İzninizi istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Bunu yapmak için lütfen şu adrese bir e-posta gönderin: privacy@resq.life

Bu şekilde topladığımız veriler üzerinde kontrol sizde kalmaya devam eder. Kişisel bilgileri sağlamanız istendiğinde bunu reddedebilirsiniz. Ancak uygulamanın ve web sitesinin bazı özellikleri için bazı veriler girmeniz gerekir. Aksi halde bu özellikler kullanılamaz.

Kişisel verilerinizi kullanma amaçları

Kişisel verilerinizi sadece Resq.Life uygulaması ve web sitesini kullanmanız bağlamında kullanırız. Bu aşağıda açıklanmıştır.

Kişisel verilerin kullanılma yöntemi

Oturum Açma Bilgileri

Size tarafımızca oluşturulan bir kullanıcı adından ve tarafınızca seçilen bir şifreden oluşan oturum açma ayrıntıları sağlarız. Oturum açma bilgileriyle uygulamaya ve web sitesinde hesabınıza erişebilirsiniz. Hesabınıza erişmek için bir kullanıcı adı ve şifreye gereksiniminiz vardır.

Kullanım verileri

Uygulamamız ve/veya web sitemizi kullanmanızı analiz ederiz. Uygulama ve/veya web sitesini en azından 18 ayda bir kullanıp kullanmadığınızı belirlemek için oturum açma aktivitenizin tarih ve konumunu kaydederiz. Uygulamayı ve/veya web sitesini 18 aylık bir süre boyunca kullanmazsanız hesabınız ve tüm kaydedilen veriler silinecektir.

Demografik veriler

Ayrıca tarafınızca girilen doğum tarihi, cinsiyet, yaşadığınız ülke ve uygulama ve/veya web sitesinde tercih ettiğiniz dil gibi demografik verileri işleme koyarız.

Üçüncü taraf verileri

Bu verileri girerseniz ayrıca pratisyeniniz veya acil bir durumda irtibat kurulabilecek diğer kişiler gibi üçüncü taraflardan verileri de işleriz.

E-posta adresi

Şifrenizi sıfırlamak için bir e-posta adresi girmeyi seçebilirsiniz. Bu e-posta adresi bu amaçla tarafımızca işlenecektir. E-posta adresi şifrelenmiş şekilde saklanır ve tarafımızca görülemez.

Ödeme ayrıntıları

Uygulamada ve/veya web sitesinde bir şey alırsanız ödeme verilerini işleriz. Ödeme ayrıntıları adınız, hesap numaranız, kredi kartı numaranız vs. içerir.

Çerezler

Uygulama ve/veya web sitesini kullandığınızda bilgisayarınıza standart çerezler yerleştirilir. Bunun amacı her zaman kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açmanızın gerekmemesidir. Web tarayıcınız veya cihazınızı çerezlerin yerleştirilmesini önleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu durumda uygulamamız ve web sitemizi her kullandığınızda oturum açma ayrıntılarınızı girmeniz gerekir.

Uygulama ve web sitesi, en çok istenen sayfalar gibi genel kullanım verilerini kullanıcıları tanımlamadan analiz eder. Bunun amacı uygulamamızın düzeni, içeriği ve işlevini kullanıcıların gereksinimlerine mümkün olduğunca uyarlamak ve optimum duruma getirmektir. Resq Life, Google Analytics çerezleri kullanır. Hollanda Veri Koruma Makamının şu önerilerine uyarız:

  • Google Inc. ile Google'ın çerez bilgilerini dikkatli kullanması gerektiğini belirten bir işleyici sözleşmesi imzaladık;
  • Toplanan veri miktarını en aza indirmek için IP adreslerinin son oktet kısmını kodlamayı seçtik;
  • 'Veri paylaşımı' işlevi kapalıdır ve yine verinin en aza indirilmesi amaçlanmıştır;
  • Google Analytics çerezleri dışında bir Google hizmeti kullanmayız;
  • Kişisel bilgiler kaydedilmez veya kullanılmaz;
  • Asla Google Analytics çerezleri bilgilerini üçüncü taraflarla asla paylaşmayız.

Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen çerez politikasına başvurun.

Verilerinizin korunması

Kişisel verilerinizi kayıp ve yetkisiz kullanıma karşı en iyi şekilde korumak için her türlü çabayı gösteririz. İşleri bağlamında kişisel verilere erişebilen tüm çalışanlarımız sözleşmeleri uyarınca gizliliği sürdürmek zorundadır. Uygulamamız ve web sitemizi tutan şirketle bir işleme sözleşmesinde kendileri de kişisel verileri korumak ve Genel Veri Koruma Düzenlemesinin gerekliliklerine uymak için her türlü çabayı göstermeyi kabul etmişlerdir.

Kişisel verilerinizi korumak için organizasyonel ve teknik önlemler aldık. Uygulama ve web sitesini korumak için en son güvenlik teknolojisi kullanılır.

Verilerinizin doğru işlenmesi

İşlenen herhangi bir kişisel verinin doğru olmasını sağlamak için sürekli çalışırız. Ayrıca kesin olarak gerekenden daha fazla kişisel veri işlemeyeceğiz. Kişisel verileriniz ayrıca toplanma veya işlenme amaçları için gerekenden daha uzun süre saklanmayacaktır.

Kişisel verilerinizi istediğiniz zaman uygulama ve/veya web sitesi yoluyla silebilirsiniz. Kişisel verilerinizi prensip olarak 18 ay boyunca tutacağız. Tutma dönemi uygulama ve/veya web sitesini son kullandığınız zamandan başlar. 18 aydan sonra hesabınız tarafınızda sağlanan ve girilen tüm veriler dahil silinecektir. Sildikten sonra veriler geri alınamaz. Yedekleme yapılmaz.

İşlemeyle ilgili haklarınız

Hakkınızda hangi bilgilere sahip olduğumuzu ve neden işlendiğini bilmek istiyorsanız veya kişisel verilerinizi değiştirmek veya silinmesini sağlamak istiyorsanız kişisel verilerinize erişmeyi veya bunların değiştirilmesi veya silinmesini isteyebilirsiniz. Kişisel verilerinizin işlenmesine karşı çıkabilir ve bize sağladığınız verilerin aktarılmasını isteyebilirsiniz.

Haklarınızın birini kullanmak istiyorsanız bunu privacy@resq.life adresine bir e-posta göndererek bize bildirebilirsiniz.

İsteğinizi gecikme olmadan veya isteğinizi aldıktan sonra en fazla bir ay içinde işleme koyacağız.

Ayrıca Hollanda Veri Koruma Makamına şikayette bulunma hakkınız olduğunu belirtmek isteriz. İrtibat bilgileri için lütfen şu web sitesine bakın: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Verilerinizi alanlar

Aşağıdaki kişiler ve/veya yetkililer kişisel verilerinizi alabilir:

  • Resq Life içinde kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumlu veya ilgili işlemleri yapanlar;
  • Tarafımızca kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili belirli görevleri yapmak üzere görevlendirilen editörler ve yardımcı editörler – örneğin uygulama ve web sitesini idame ettirme;
  • Polis ve adli makamlar gibi resmi makamlar, yasal hükümlülüklere uymak açısından gerekli olduğu şekilde.

Sorular

Bu gizlilik politikaları hakkında herhangi bir sorunuz veya gizlilik politikamız hakkında şikayetleriniz varsa lütfen bizimle privacy@resq.life adresinden irtibat kurun.

Değişiklikler

Gizlilik politikamızı zaman zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Bu nedenle bu gizlilik beyanının son versiyonunu düzenli olarak okumanızı öneririz.